Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Taj Palace, Dubaj

Dubajský hotel Taj Palace

Hotel Taj Palace se nachází přímo v srdci města Dubaj, u ulice Al Rigga Street v místní části Deira. Dubai Creek Golf Yacht Club a nákupní čtvrť s mnoha obchody se nacházejí v bezprostřední blízkosti. Letiště Dubai je vzdálené cca 4 km.

Luxusní prvotřídní hotel nabízí k ubytování celkem 249 pokojů, suit a apartmánů. 4 hotelové restaurace nabízejí velký výběr z místní a mezinárodní kuchyně. zařízení hotelu doplňuje wellness centrum s léčebnými procedurami z Dálného Východu, nákupní pasáž s kadeřnictvím a butiky, konferenční místnosti.

Plavecký bazén se sladkou vodou a s odděleným dětským bazénkem se nachází ve 12. patře a nabízí nádherný panoramatický výhled na Dubaj.
V ceně ubytování jsou parní lázně, sauna a posilovna. Za poplatek jsou masáže a jiné procedury, 3 golfová hřiště v okolí.

Pokoje Executive jsou komfortně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna s vanou, sprchou, WC, vysoušeč vlasů, telefon, televize se satelitem, sejf, internetové připojení, minibar, kávovar, klimatizace a balkón.
Pokoje De Luxe jsou moderně a elegantně vybavené, mají navíc DVD/CD přehrávač, saunu a jacuzzi.

Stravování: Snídaně formou bohatého bufetu.
Upozornění: V hotelu se nepodává žádný alkohol.

(údaje jsou z roku 2011)

Dubajský hotel Taj Palace - ubytování
Dubajský hotel Taj Palace se vstupní halou
Dubajský hotel Taj Palace s restaurací
Dubajský hotel Taj Palace s další restaurací

Místo

Hotel Taj Palace 25° 15' 43.4448" N, 55° 19' 21.81" E

Komentáře

Celkový dojem z hotelu byl velmi pozitivní. Je zde mnoho různých restaurací, nebyly ani moc drahé. Pokoje jsou obrovské - my jsme si rezervovali běžný dvojlůžkový pokoj a měli jsme obrovský apartmán se 3 ložnicemi/ koupelnami a s obrovským balkónem. V hotelových informacích se píše, že se snídaně podává do 11 hodin - my jsme v 10:30 nedostali kromě kafe nic jiného.
Location

Emiráty na Facebooku