Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort, Dubaj

Dubajský hotel Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort

Hotel Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort se nachází v klidné poloze, přímo u oblíbené pláže Jumeirah Beach, v přímém sousedství hotelu Méridien Mina Seyahi. Budete z něj mít nádherný výhled na Arabský záliv a "The Palm Jumeirah". V jeho blízkosti se nachází nákupní centrum Mall of the Emirates a přístav Dubai Marina. Centrum města Dubaj je vzdálené cca 25 km, kam se dostanete několikrát denně hotelovým autobusem zdarma. Letiště je asi 30 km od hotelu.

Luxusní hotelový resort byl postaven v neoklasickém stylu. Venkovní vzhled hotelu připomíná palác a působivá architektura mu propůjčuje zvláštní šarm. K jeho zařízení patří elegantní přijímací hala, lobby-lounge, 4 restaurace (např. steaková Hunters Room & Grill anebo italská Bussola), několik barů (např. s vínem Oeno), obchody.

Ubytovaní hosté mohou využít 4 tenisové kurty s umělým osvětlením (rakety a míčky za poplatek), posilovnu anebo plážový volejbal, wellness centrum Westin Heavenly Spa se saunou, parní lázní a jacuzzi. Za poplatek jsou masáže a procedury, vodní sporty na pláži a golfová hřiště v okolí.

Venku v pěkné zahradě najdete bazénový komplex se 2 bazény a odděleným dětským bazénem, poolbar. U bazénu i na pláži jsou k zapůjčení zdarma slunečníky i lehátka. Kromě toho mohou všichni hosté využít vybavení sousedního resortu Le Meridien Mina Seyahi Resort & Marina.
Pro děti (4 - 12 let) je k dispozici miniclub Westin Kids Club a dětské hřiště.

Pokoje Deluxe Sea View (ca. 52 m2) jsou elegantně a komfortně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna a WC, oddělená sprcha, vysoušeč vlasů, župany, pantofle, LCD televize, telefon, klimatizace, internetové připojení (za poplatek), minibar, trezor, balkón nebo terasa s výhledem na moře.
Pokoje Executive Sea View (ca. 54 m2) jsou stejně vybavené, ale mají navíc kávovar a služby Executive Clubu: Uvítací nápoj, privátní check-in a check-out, snídani v Executive Lounge (6.30-11 hodin), po celý den kávu, čaj a nealkoholické nápoje, odpolední čaj s pečivem a malými snacky (15-17 hodin), "Happy Hour" na vybrané koktejly (18-20 hodin) a internetové připojení WLAN.
Pokoje Deluxe Suite (ca. 90 m2) jsou stejné jako Executive Sea View, navíc mají oddělený obývací pokoj s ložnicí, WC pro hosty, šatnu a 2 televize.

Stravování: Snídaně, polopenze nebo plná penze - snídaně formou bohatého bufetu, obědy a večeře formou bufetu nebo výběrem z menu ve všech restauracích a v sousedním hotelu (kromě restaurací Hunters, Bussola a Opera).

(údaje jsou z roku 2011)

Dubajský hotel Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort - ubytování
Dubajský hotel Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort - ubytování
Dubajský hotel Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort - restaurace

Místo

Hotel Westin Dubai Mina Seyahi Beach 25° 5' 35.2644" N, 55° 8' 56.8968" E
Location

Emiráty na Facebooku