Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel The Address Dubai Mall, Dubaj

Dubajský hotel The Address Dubai Mall

Poloha

5-hvězdičkový hotel The Address Dubai Mall se nachází v samém srdci čtvrti Downtown ve městě Dubaj. Užijte si z něj výhled na Burj Khalifu s 828 m vysokou budovou.

Blízkost a přímý přístup do nákupního centra Dubai Mall, jednoho z nejpozoruhodnějších nákupních a zábavních center na světě, může být také zajímavým zážitkem při pobytu v tomto exkluzivním hotelu. Mezinárodního letiště je vzdálené asi 30 minut jízdy.

Zařízení

Luxusní hotel je vybaven nejnovější technologií a určitě na své hosty zapůsobí svým neobvyklým designem v elipsovité formě. K ubytování nabízí 244 moderních pokojů a suit.

Dále k jeho zařízení patří elegantní vstupní hala s recepcí, výtahy, 5 restaurací, bary, internetové připojení WLAN v celém hotelu, kadeřnictví, konferenční místnosti.

V hezky udržované venkovní oblasti je umístěn plavecký bazén s přilehlou sluneční terasou. Lehátka, slunečníky a plážové ručníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Wellness

Ubytovaným hostům je k dispozici luxusní wellness centrum World Class Spa ve 3. patře hotelu, najdete v něm saunu a parní lázně, fitness centrum, kosmetické a nehtové studio, masáže.

Ubytování

Luxusně zařízené pokoje typu Deluxe jsou prostorné (45 m²), k jejich vybavení patří koupelna s odděleným sprchovým koutem a vanou, minibar, přístroj na přípravu kávy / čaje, TV s plochou obrazovkou, dokovací stanice pro iPod, psací stůl, internetové připojení W-LAN, trezor a balkón.

Pokoje typu Premium mají stejné vybavení jako pokoje Deluxe, ale jsou prostornější (cca 70m²).

Studia (cca 55 - 65 m²) jsou moderně zařízená s koupelnou / WC, kombinovaným obývacím pokojem / ložnicí, kuchyňským koutem s lednicí, sporákem, mikrovlnnou troubou, myčkou na nádobí, trezorem, TV a W-LAN.

Apartmány mají podobné vybavení jako studia, ale jsou prostornější a mají navíc oddělenou ložnici.

Stravování

Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bohatého bufetu, obědy nebo večeře také formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2013)

Dubajský hotel The Address Dubai Mall s barem
Dubajský hotel The Address Dubai Mall s restaurací
Dubajský hotel The Address Dubai Mall s bazénem
Dubajský hotel The Address Dubai Mall - ubytování

Místo

Hotel The Address Dubai Mall, Dubaj 25° 11' 38.9436" N, 55° 16' 44.3892" E
Location

Emiráty na Facebooku