Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Hyatt Regency, Dubaj

Emirátský hotel Hyatt Regency v Dubaji

Hotel Hyatt Regency se nachází na pobřežní promenádě, v místní části Deira, s nádherným výhledem Arabský záliv. Několik minut chůze jsou vzdáleny zábavní a nákupní možnosti, např. Gold Souk. Denně jezdí zdarma hotelová kyvadlová doprava k Mamzar Beach Parku (vstup za poplatek) a k Deira City Centru. Letiště Dubaj je vzdálené asi 10 minut jízdy

Mezinárodní luxusní hotel se vyznačuje moderním designem, který harmonizuje s orientálním luxusem. K jeho zařízení patří 414 pokojů na 21 patrech, lobby s recepcí, výtahy, 5 restaurací (italská, mezinárodní, japonská, íránská kuchyně), z toho jedna otočná restaurace ve 25. patře, bary a nákupní galerie,

Na střešní terase se nachází sladkovodní plavecký bazén, kde můžete v klidu relaxovat. Lehátka, slunečníky a ručníky obdržíte zdarma.
V ceně ubytování je posilovna a sauna. Za poplatek jsou tenisové a squashové kurty, ledová dráha, 9-jamkové golfové hřiště, procedury ve wellness centru.

Pokoje Sea View Room (34 m2) jsou vybavené koupelnou s vanou a WC, fénem, župany, telefonem, klimatizací, sejfem, televizí se satelitem, vysokorychlostním připojením k internetu, minibarem, rychlovarnou konvicí na přípravu kávy a čaje, výhledem na moře.
Pokoje Regency Club Room mají stejné vybavení, nacházejí se v horních patrech.
Suity Regency (70 m2) mají stejné vybavení, ale jsou prostornější, mají obývací pokoj a oddělenou ložnici.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně a obědy formou bohatého bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Emirátský hotel Hyatt Regency - ubytování

Místo

Hotel Hyatt Regency 25° 16' 42.726" N, 55° 18' 16.6536" E
Location

Emiráty na Facebooku