Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Rose Rayhaan By Rotana, Dubaj

Dubanský hotel Rose Rayhaan By Rotana

Hotel Rose Rayhaan By Rotana se nachází na známé ulici Sheikh Zayed Road ve městě Dubaj. Byl otevřen v prosinci roku 2009 a patří mezi nejnovější symboly města. 333 m vysoká budova se 72 podlažími patří k nejvyšším hotelům na světě. Hotel leží v centru, v bezprostřední blízkosti se nacházejí zábavní a nákupní možnosti, jako například Dubai Mall, Dubai International City anebo kongresové centrum. Zastávka metra je přímo před hotelem, dubajské letiště je vzdálené asi 15 km.

Moderní hotel nabízí k ubytování 482 pokojů. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, restaurace, kavárna, obchody.
V ceně ubytování je wellness centrum, kde najdete posilovnu, saunu, parní lázně a whirlpool. Za poplatek jsou masáže a hlídání dětí.

Odpočinek a zábavu najdete v sladkovodním bazénu (temperovaném) s poolbarem na 4. podlaží, odkud budete mít úchvatný výhled na panorama Dubaje. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Komfortní a prostorné pokoje jsou luxusně zařízené, nacházejí se v 9. až 51. patře. K jejich vybavení patří koupelna a WC, kuchyňský koutek, malá lednička, satelitní TV, telefon, internetové připojení, trezor, klimatizace, župany a vysoušeč vlasů.
Pokoje Clasic (cca 28 m2) mají v koupelně sprchu, pokoje Deluxe (32 m2) a Premium (38 m2) vanu.

Stravování: Snídaně, polopenze nebo plná penze - formou bufetu nebo výběrem z menu za příplatek v restauraci á-la-carte.

(údaje jsou z roku 2011)

Dubanský hotel Rose Rayhaan By Rotana s restaurací
Dubanský hotel Rose Rayhaan By Rotana - ubytování

Místo

Hotel Rose Rayhaan By Rotana 25° 12' 40.0392" N, 55° 16' 37.0632" E

Komentáře

Rád se zase někdy ubytuju ve stejném hotelu. Nezkoušejte někam chodit pěšky, taxíky nestojí téměř nic a jsou komfortní a rychlé. Vše je v blízkosti: obchody, kultura i pláže. I při drobných problémech v hotelu se nemusí čekat, vše je rychle uvedeno do pořádku. Kdo má rád pěkný výhled, měl by se ubytovat od 35. patra výš. Pěkný snídaňový bufet s velkým výběrem.
Location

Emiráty na Facebooku