Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Shangri-La Dubai, Dubaj

Dubajský hotel Shangri-La Dubai

Poloha

5-hvězdičkový hotel Shangri-La Dubai je centrálně umístěn, nachází se na známé ulici Sheikh Zayed Road v Dubaji, v těsné blízkosti čtvrtě Downtown Dubai. Budete z něj mít nádherný výhled přes město až k Arabskému zálivu.

K nejoblíbenějším nákupním centrům a turistickým atrakcím (např. Dubai World Trade Center) je to jen pár minut. Mezinárodní letiště v Dubaji je vzdálené asi 15 minut jízdy (12 km). Hotelový autobus jezdí 2x denně k nákupním centrům a k pláži Jebel Ali Golf Resortu.

Zařízení

Městský luxusní hotel je postaven v mixu stylů mezi tradicí a modernou a nabízí velmi dobré služby v příjemné atmosféře. Patří k nejvyšším budovám ve městě Dubaj a k ubytování je v něm připraveno více než 300 pokojů a suit.

Dále k zařízení patří prostorná vstupní hala s recepcí a s posezením, 8 restaurací a barů se širokým výběrem různých jídel a vybraných koktejlů, doutníkový salónek, "Balkony Bar", internetové připojení WLAN, kadeřnický salón, malé obchody, prádelna.

V udržovaném venkovním prostoru je umístěn sladkovodní plavecký bazén, oddělený dětský bazén, pool bar a sluneční terasa. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Sport a wellness

Pro ubytované hosty je k dispozici hotelové wellness & spa centrum, kde najdete fitness centrum, saunu, parní lázeň, vířivku, bazén a sluneční terasu. Za poplatek je squash, areobic, tenisový kurt, masáže a procedury.

Ubytování

Komfortní pokoje Deluxe (cca 45 m²) jsou zařízené v teplých barvách s tmavými dřevěnými akcenty, k jejich vybavení patří koupelna s vanou nebo sprchou / WC, vysoušeč vlasů, telefon, internetové připojení (zdarma), trezor, satelitní TV, minibar (za poplatek), přístroj na přípravu čaje a kávy, klimatizace.

Pokoje Horizon pokoj mají podobné vybavení jako pokoje Deluxe, ale jsou umístěné ve 41. a 42. patře a mají přístup do Horizon Club Lounge se soukromým check-in / checkout, bufetové snídaně, nealkoholické a teplé nápoje během dne, večer od 18 do 20 hodin alkoholické nápoje a chuťovky, a využívání Horizon Clubu ve 42. patře.

Suity s jednou ložnicí (cca 83 m²) mají oddělený obývací prostor a také přístup do Horizon Club Lounge.

Stravování

Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bufetu, při zakoupení polopenze navíc večeře formou bufetu nebo výběrem z menu v restauraci "Dunes Cafe". Restaurace "Amwaj" nabízí vynikající ryby a mořské plody, čínská restaurace "Shang Palace" speciality Dálného východu, restaurace "Marrakesch" má typickou marockou kuchyni, restaurace "Hoi An" vietnamskou kuchyni s francouzskou atmosférou.

(údaje jsou z roku 2012)

Dubajský hotel Shangri-La Dubai s bazénem
Dubajský hotel Shangri-La Dubai s vnitřním bazénem
Dubajský hotel Shangri-La Dubai s restaurací
Dubajský hotel Shangri-La Dubai - ubytování

Místo

Hotel Shangri-La Dubai, Dubaj 25° 12' 29.88" N, 55° 16' 19.9596" E
Location

Emiráty na Facebooku